Bedkast | Compaqtwonen

Bedkast

Bent u op zoek naar een plaatsbesparend bed voor in uw woning? Dan is een bedkast van Compaqtwonen de geschikte oplossing voor u! Hiermee richt u uw slaap-, logeer- of studeerkamer efficiënt in, terwijl u tegelijkertijd bespaart op beschikbare oppervlakte. Wij hebben verschillende formaten en uitvoeringen in onze collectie, geschikt voor elke ruimte. De Compaqt-bedkast is zeer kwalitatief en gebruiksvriendelijk. Daardoor kunt u het bed moeiteloos in- en uitklappen.

De voordelen van een bedkast

Een bedkast is de ideale oplossing wanneer u weinig ruimte beschikbaar hebt. De bedkasten van Compaqtwonen passen in iedere logeer-, studeer- of slaapkamer en zijn ruimtebesparend. Deze slimme uitvinding leent zich onder meer perfect voor woningen met kleine kamers, of in ruimtes die dienen voor diverse doeleinden zoals een werk- of logeerkamer. Tevens is het Compaqt-opklapbed een uitstekend gastenbed. Wanneer u geen gasten over de vloer hebt kunt u het bed eenvoudig weer inklappen, zodat de kamer een ruimtelijke en opgeruimde uitstraling heeft. 


Bedkasten van Compaqtwonen

Onze bedkasten zijn voorzien van een zeer stevige bedbodem, waarop een matras van maximaal 30 cm dik kan liggen. Zo genieten uw gasten van een optimale nachtrust. Daarnaast zijn de bedden gemaakt van hoogwaardig mdf en hierdoor heel erg stevig. Wij hebben zowel horizontale als verticale bedkasten in het assortiment. De levering van uw bedkast is inclusief eenvoudige instructies en alle benodigde onderdelen voor de montage. U dient de bedkast te bevestigen tegen een stevige muur met voldoende ballast door middel van pluggen en schroeven. Komt u er niet uit met de montage? Laat onze experts de montage dan uitvoeren voor u of contacteer onze hulplijn. 


Oersterk bedframe van hoge kwaliteit

De bedframes van onze bedkasten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Hierdoor bieden wij een oersterk product aan, wat ons onderscheidt ten opzichte van onze concurrenten. De kans op doorzakken of kromtrekken is nihil, ook wanneer er een hoge belasting op losgelaten wordt. 


Gepatenteerd mechanisme met gasveren

Het mechanisme van onze bedkasten is onderworpen aan uitgebreide testen. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit en kunt u het bed jarenlang zonder problemen bedienen. Dankzij de op- en neerwaartse trekkracht van het mechanisme gaat het bed na het sluiten niet meer vanzelf open.  


Neem contact op met ons

Wilt u ook een bedkast kopen of heeft u nog extra informatie nodig? Neem dan contact op met Compaqtwonen. U kunt ons bereiken via het nummer 0624 67 19 09 of door te mailen naar info@compaqtwonen.nl. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder en denken met u mee om samen het geschikte product te vinden.