Gratis bezorgd door heel Nederland

Over ons

Compaqtwonen is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van opklapbedden en bedkasten.

Wij verkopen premium kwaliteit opklapbedden​ van 100% MDF voor scherpe prijzen en wij bieden flexibele diensten aan om uw wensen tegemoet te komen. 

Om onze prijzen scherp te houden, hebben wij een website met een uitgebreid aanbod en geen showroom toch bezichtigen op afspraak is mogelijk in onze magazijn in Amstelveen om onze producten te zien.

Wij leveren gratis in Nederland.

Wij leveren op een tijdstip dat u het beste uitkomt en tot de gewenste kamer.

Wij hebben een eenvoudige montage handleiding. Tijdens zelf monteren als u ergens vastloopt staan wij voor u klaar met onze telefonische hulplijn ook  videobellen is mogelijk. Het installeren van de opklapbed duurt ongeveer twee uur. Wij installeren indien gewenst, voor slechts € 300,-. 

Heeft u vragen, of wilt u advies over uw specifieke situatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee. Dit kan via telefoon, mail of voor een snelle vraag onze chatfunctie.

Wij staan ​​altijd open voor feedback die ons helpt om onze service te verbeteren. Als u opmerkingen heeft over onze website, onze producten of onze service, kunt u ons dit laten weten via e-mail.