Gratis bezorgd door heel Nederland

Opklapbed | Compaqtwonen

Opklapbed

Wilt u een nieuw bed kopen, maar heeft u niet veel ruimte in uw woning? Het opklapbed van Compaqtwonen biedt hiervoor de perfecte uitkomst! Deze innovatieve oplossing zorgt ervoor dat u plaats bespaart en de beschikbare oppervlakte ten volle benut. Onze opklapbedden zijn van hoge kwaliteit en zeer makkelijk open en toe te klappen. Hierdoor ervaart u optimaal gebruiksgemak.


De voordelen van een opklapbed

Een opklapbed heeft heel wat voordelen. Zo is een opklapbed onder meer ideaal voor kleine ruimtes of kamers die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan een slaap-, studeer- of werkkamer. Ook voor een logeerkamer leent het opklapbed zich uitstekend. Wanneer er geen gasten zijn kunt u het bed eenvoudig inklappen, zodat het lijkt op een gewone kast en de kamer er altijd netjes en opgeruimd uitziet. 

Compaqt-opklapbedden

Bij Compaqtwonen heeft u de keuze tussen horizontale en verticale opklapbedden. De bedden zijn vervaardigd uit hoogwaardig mdf en daardoor zeer stevig. Bovendien is een Compaqt-opklapbed veel comfortabeler dan traditionele logeerbedden dankzij de stevige bedbodem. Hierop kunt u een matras van maximaal 30 cm dik leggen, waardoor uw gasten altijd een goede nachtrust hebben. Bij de levering van een opklapbed krijgt u eenvoudige instructies en alle benodigde onderdelen voor de montage meegeleverd. Komt u er niet uit met de installatie? Neem dan contact op met onze hulplijn of laat uw opklapbed installeren door onze experts. 


Oersterk en hoogwaardig bedframe 

De unieke bedframes van onze opklapbedden zijn waarmee we ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten. Deze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal. Hierdoor bieden wij een oersterk product aan. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de kans op doorzakken of kromtrekken nihil is, ook als er een hoge belasting op losgelaten wordt.


Gepatenteerd mechanisme met gasveren

Onze opklapbedden zijn uitgerust met een kwaliteitsvol mechanisme dat onderworpen is aan uitgebreide testen. Dankzij het gas liftsysteem kost het u geen enkele moeite om het bed in en uit te klappen. De unieke gasdrukveren zijn makkelijk te bedienen en zorgen ervoor dat u het bed jarenlang zonder enige problemen kunt gebruiken. Bovendien gaat het bed na het sluiten niet meer vanzelf open door de op- en neerwaartse trekkracht van het mechanisme.


Contacteer Compaqtwonen

Heeft u interesse in een opklapbed van Compaqtwonen? Contacteer ons dan via één van de contactmogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0624 67 19 09 of door een e-mail te sturen naar info@compaqtwonen.nl. Onze adviseurs geven u graag passend advies en helpen u bij het vinden van een geschikte oplossing.